Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος, μιλώντας μέσα από τη φυλακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος Ιταλός, ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για το διπλό φονικό στο Αίγιο με θύματα την 54χρονη σύντροφό του και τον 26χρονο γιο της.
Μιλώντας μέσα από τη φυλακή, ανέφερε: «Είμαι αθώος. Δεν μπορώ να πενθήσω. Θέλω να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή».
«Η Μαρία, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πυροβόλησε τον Ολύμπιο και μετά έδωσε τέλος στη ζωή της», πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Ακόμα αγαπά τη Μαρία, παρά τα όσα έγιναν. Την αγαπά ακόμη, κλαίει κάθε μέρα για τον Ολύμπιο», είπε ο αδελφός του κατηγορούμενου.
«Ο Ολύμπιος ήταν όμορφος τύπος, τόσο καλό άτομο. Ο αδελφός μου ποτέ δεν σκότωσε ούτε ένα έντομο. Να πάρει όπλο και να σκοτώσει κάποιον; Είναι αδύνατον», σημείωσε. «Αν πίστευα ότι ο αδελφός μου σκότωσε την Μαρία και τον Ολύμπιο θα σας έλεγα ναι ότι πρέπει να μείνει στη φυλακή για πολλές ζωές», ανέφερε επίσης.
Τεχνικό σύμβουλο διορίζει η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη - Η «παραδοχή» της γιατρού και τα όσα κατέθεσε
Στο κατώφλι ενός... ΑΙ Αρμαγεδδώνα: Έτσι θα μπορούσε η τεχνητή νοημοσύνη να μας σκοτώσει όλους
Νέα φρικιαστική υπόθεση «Πελικό»: Πέθανε γυναίκα από άγριο βιασμό - Ο σύζυγός της τη νάρκωνε και την εξέδιδε
Γιώργος Μαζωνάκης: Η βραδιά που γονάτισε μπροστά στη μητέρα του ενώ εκείνη χόρευε ζεϊμπέκικο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



