Φωτιά στο Αίγιο: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους τεσσάρων περιοχών για εκκένωση
Ανησυχία για το πύρινο μέτωπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη στους κατοίκους των περιοχών, Αρραβωνίτσα, Συνανιά, ‘Αγιοι Θεόδωροι και Λιδορίκι, του Δήμου Αιγιαλείας, με το οποίο καλούνται να απομακρυνθούν με κατεύθυνση προς το ‘Αλσος και Νεραντζιές.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Έφη Παπαβραμοπούλου, στην Αιγιαλεία και συγκεκριμένα στο Πανόραμα, υπάρχει ενεργό γραμμικό μέτωπο που κινείται νότια. Η φωτιά είναι μεγάλη και επιχειρούν 83 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρο και 8 εναέρια. Είναι και αυτό ένα δύσκολο μέτωπο που απαιτεί προσοχή καθώς ούτε στην Αιγιαλεία είναι σύμμαχος ο καιρός.
⚠️Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
— 112 Greece (@112Greece) August 1, 2026
🆘 Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας
‼️ Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Αρραβωνίτσα #Συνανιά #Αγίους_Θεοδώρους & #Λιδορίκι της Π.Ε. #Αχαΐας απομακρυνθείτε προς #Άλσος & #Νερατζιές
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/1XyhLLFTsM@pyrosvestiki…
Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες στη Βοιωτία, ανησυχία και στο Αίγιο: Live όλες οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
Google Maps, μαθήματα κολύμβησης και στολές: Πώς έφτασαν 60.000 μετανάστες από το Μαρόκο στη Θέουτα
Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»
Ανησυχία για την Αριάνα Γκράντε – Χιλιάδες σχόλια για την εμφάνισή της μετά την κυκλοφορία του «Petal»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



