Δήμαρχος ο ένας από τους συλληφθέντες για τη φωτιά στη Βοιωτία
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βοιωτία, η οποία συνεχίζει να κατακαίει τεράστιες εκτάσεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και δήμαρχος πόλης της Στερεάς Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, η εξειδικευμένη αυτοψία των στελεχών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), με τη συνδρομή δικαστικού πραγματογνώμονα, κατέδειξε σοβαρότατες κατασκευαστικές αστοχίες στο έργο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η πυρκαγιά πυροδοτήθηκε από σπινθηρισμούς που προκλήθηκαν μεταξύ δύο αγωγών του δικτύου.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό με ενδεχόμενο δόλο σε βαθμό κακουργήματος.
Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας των ανεμογεννητριών, ο οποίος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς όμως να εντοπιστεί.
Δύσκολος χειμώνας: Ντόμινο αυξήσεων στην ενέργεια φέρνει μέτρα... με τον μήνα - Τι θα πει σήμερα το απόγευμα ο Μητσοτάκης
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους 3 νεκρούς
«Ήταν κατουρημένα και κλαμένα»: Ξέχασαν παιδάκια σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες
Αντίδραση τουρκικού ΥΠΑΜ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελόριζο: Μιλά ξανά για αποστρατιωτικοποίηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



