Φρίκη στην Κρήτη: Τουρίστας μπήκε σε κατάστημα και ρώτησε πόσο «κοστίζει» ανήλικο κορίτσι για να ασελγήσει πάνω του
Ειδοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκάρει το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή που τουρίστας μπαίνει σε κατάστημα για να ρωτήσει με πόσα χρήματα μπορεί να «αγοράσει» το ανήλικο κοριτσάκι που καθόταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού στην Αγία Πελαγία Κρήτης.
Όπως περιγράφουν οι ιδιοκτήτες σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας, ο οποίος διέμενε σε κοντινό ξενοδοχείο, μπήκε στον χώρο και, αφού δέχθηκε ευγενική υποδοχή, προχώρησε στην αποτρόπαια ερώτηση. Ζήτησε, δηλαδή, να μάθει το ποσό για να «αγοράσει» το παιδί, εκφράζοντας παράλληλα αρρωστημένες προθέσεις.
Οι υπεύθυνοι του γραφείου αντέδρασαν άμεσα. Ενημέρωσαν τις Αρχές καθώς και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο άνδρας. «Είναι απολύτως αηδιαστικό και δε θα το δεχτούμε, ούτε στο σπίτι μας, ούτε πουθενά», τονίζουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους, καταδικάζοντας απερίφραστα το περιστατικό.
Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




