Κυψέλη: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
«Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» υποστήριξε ο 43χρονος πατέρας του βρέφους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν λίγο μετά τις δέκα το πρωί, οι τρεις συλληφθέντες για τη φρικιαστική υπόθεση της Κυψέλης με το νεκρό βρέφος. Ενώπιον του ανακριτή θα εμφανιστούν ο 43χρονο φερόμενος πατέρας, η 38χρονη Γερμανίδα και ο 26χρονος Αφγανός, σύντροφος της 15χρονης.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακίνησης ναρκωτικών και το πλημμέλημα της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης νεκρού. Δεν αποκλείεται ανάλογα και με τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική και εργαστηριακή έρευνα, η κατηγορία να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία.
Σημειώνεται, πως η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στην Κυψέλη συνάντησε τυχαία αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τους οδήγησε στο σπίτι, την ώρα που οι ένοικοι φέρονται να ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεκρό βρέφος.
Στο διαμέρισμα στην Κυψέλη φαίνεται πως διέμεναν έξι άτομα. Ο 43χρονος ημεδαπός με την 38χρονη Γερμανίδα έμεναν μαζί με τρεις ανήλικους που κατά δήλωσή τους είναι τα παιδιά τους. Η κοπέλα, 15 ετών, η οποία είναι έγκυος, ο 26χρονος Αφγανός και δύο μικρότερα αγόρια. Και οι τρεις ανήλικοι διαγνώστηκαν με αφροδίσιο νόσημα.
Οι ισχυρισμοί του 43χρονου για τις μαχαιριές
Ο 43χρονος επιμένει ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από παθολογικά αίτια και αρνείται ότι το παιδί δολοφονήθηκε. Παράλληλα, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα τραύματα που εντοπίστηκαν στο πτώμα.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στις αρχές, τα τραύματα από μαχαίρι προκλήθηκαν όταν προσπάθησε να απομακρύνει την κρούστα πάγου που είχε σχηματιστεί στο σώμα του βρέφους κατά το διάστημα που παρέμενε στον καταψύκτη του ψυγείου.
Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί, ωστόσο, δεν φαίνεται να συνάδουν με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα τραύματα που εντοπίστηκαν στο σώμα του βρέφους ήταν βαθιά και εντοπίζονταν στην πίσω πλευρά του σώματος.
Ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε τουλάχιστον 15 τραύματα από μαχαίρι, γεγονός που προσθέτει νέα δεδομένα στην έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.
Σεσημασμένος και... λάτρης της ΑΙ ο 43χρονος
Λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης με την οποία μετέτρεπε τον εαυτό του σε πυγμάχο, τρομοκράτη, τράπερ, χαρακτήρα ηλεκτρονικών παιχνιδιών ακόμα και φυλακισμένο, ο 43χρονος «έχτιζε» προφίλ ατόμου με έντονη παραβατικότητα. Σε ένα άλλο ψηφιακό σενάριο, παρουσιάζεται να συλλαμβάνεται με χειροπέδες.
Ο 43χρονος είχε βρεθεί και τον Απρίλιο του 2020 αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, έπειτα από καταγγελία γυναίκας από τη Γερμανία για υπόθεση μαστροπείας. Η γυναίκα φέρεται να ανέφερε ότι γνώρισε τον 43χρονο μέσω κοινωνικών δικτύων και ταξίδεψε στην Ελλάδα έχοντας πειστεί ότι εκείνος έτρεφε αισθήματα για την ίδια.
Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, μετά την άφιξή της, ο άνδρας αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την κράτησε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα σε περιοχή του κέντρου και την ανάγκασε να εκδίδεται. «Ο τρόπος που θα έβγαζα χρήματα, όπως μου είπε, ήταν να κάνω σεξ με άλλους άνδρες. Εγώ είπα στον (…) ότι δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο και αυτός έγινε έξαλλος. Άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα, με τραβούσε από τα μαλλιά σέρνοντάς με μέσα στο σπίτι, μου ξερίζωνε τούφες από τα μαλλιά μου και άρχισε να με πνίγει με τα χέρια του στον λαιμό», ανέφερε η Γερμανίδα.
Ο εφιάλτης της φέρεται να έληξε όταν κατάφερε να διαφύγει και να ειδοποιήσει τις Αρχές. Ο άνδρας προφυλακίστηκε για την υπόθεση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από βούλευμα καθώς η γυναίκα απέσυρε την καταγγελία.
Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix
Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς
Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



