Σοκ στην Ανάβυσσο: Στο «Αγία Σοφία» 4χρονο παιδί - Βρισκόταν σε πισίνα
Το 4χρονο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νήπιο, μόλις τεσσάρων ετών διακομίζεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το οποίο φέρεται να υπέστη τραυματισμό ενώ βρισκόταν εντός πισίνας ξενοδοχείου, στην περιοχή της Αναβύσσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο παιδάκι φέρεται να βρισκόταν σε πισίνα ξενοδοχείου, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος του τραυματισμού του.
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο
Το 4χρονο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (12/9).
Πιο συγκεκριμένα περίπου στις 16:00, προκλήθηκε κινητοποίηση στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ για ένα ανήλικο παιδί, ηλικίας σχεδόν τεσσάρων ετών, το οποίο εντοπίστηκε μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Στο μέρος έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο ώστε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ παρέλαβε το 4χρονο παιδί ζωντανό και προχώρησε στη γρήγορη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ώστε να λάβει την αναγκαία νοσοκομειακή περίθαλψη.
Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
«Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



