Θεσσαλονίκη: Ληστές μπούκαραν με λοστούς και τσεκούρι σε βενζινάδικο – Χτύπησαν τον υπάλληλο
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα (14/9) τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων μετά την αερογέφυρα της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι μπούκαραν, χτύπησαν υπάλληλο και άρπαξαν 500 ευρώ.
Το χρονικό
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι δράστες, τέσσερις στο σύνολο, έφτασαν στο βενζινάδικο στις 4 τα ξημερώματα.
Ο ένας περίμενε στο αυτοκίνητο ενώ μέσα στο πρατήριο μπήκαν οι υπόλοιποι τρεις, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε τσεκούρι και ο άλλος ρόπαλο.
Αφού χτύπησαν τον υπάλληλο, οι ληστές προσπάθησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και όταν δεν το κατάφεραν πήραν μόνο 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται ένα σπορ μαύρο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή τους.
Οι τρεις μεγάλοι κίνδυνοι της ΑΙ και πόσο πιθανή είναι μια... καταστροφή της ανθρωπότητας
Κατέρρευσε σκεπή κτιρίου στην Ακαδημία Πλάτωνος - Έρευνες για εγκλωβισμένους
Κασιδιάρης: Κυβερνητική αναδίπλωση μετά την πολιτική θύελλα
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 69 οι νεκροί - Τα τρία κενά ασφαλείας πριν από τη σύγκρουση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



