Εμπρηστικές επιθέσεις σε πιλοτές σε Ζωγράφου και Γαλάτσι: Έκαψαν αυτοκίνητο αντιδημάρχου
Τι ερευνούν οι Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σε πιλοτές πολυκατοικιών σε Ζωγράφου και Γαλάτσι, το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 15/9, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια.
Τι ερευνούν οι αρχές στου Ζωγράφου
Ειδικότερα, φωτιά ξέσπασε περίπου στις 22:30 της Δευτέρας σε πιλοτή πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Λουλουδιών και Κονίτσης, στου Ζωγράφου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ανήκει στον αντιδήμαρχο Ζωγράφου, ενώ από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε δύο μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο.
Κατά την έρευνα στον χώρο εντοπίστηκε μπιτόνι με βενζίνη, στοιχείο που ενισχύει την εικόνα οργανωμένης εμπρηστικής ενέργειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας αλλά και την παρουσία δύο νεαρών ατόμων, ηλικίας περίπου 22 έως 25 ετών.
Φωτιά και σε πιλοτή στο Γαλάτσι
Φωτιά σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Ήρας, στο Γαλάτσι. Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε δύιο αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα.
Δύο ένοικοι της πολυκατοικίας χρειάστηκε να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.
Εμπρησμοί στη Γλυφάδα: Σοκάρει πρώην σύντροφος του 46χρονου υπαξιωματικού - «Μου είπε δύο φορές ότι θα με σκοτώσει»
«Κλείστο το στόμα σου, πουλάκι μου»: Η αντίδραση Μπακογιάννη σε συζήτηση για το Νοσοκομείο Χανίων
Σοβαρή θεσμική και πολιτική κρίση στην Πολωνία: Αστυνομική επέμβαση στο Συνταγματικό Δικαστήριο - Για πραξικόπημα μιλά η αντιπολίτευση
Έκρηξη στην Πλάκα: «Έχασαν τη ζωή τους για 20 ευρώ» - Η πρώτη αντίδραση των συγγενών των Αμερικανών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



