Χανιά: 29χρονη κατήγγειλε ότι τη χτύπησαν σύζυγος και πεθερός μπροστά στα παιδιά της
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να λάβει panic button🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά διερευνούν οι αστυνομικές Αρχές, μετά την καταγγελία 29χρονης γυναίκας ότι δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της και τον πεθερό της, μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε το Σάββατο στην περιοχή της Κισσάμου. Μετά την καταγγελία, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση.
Η καταγγελία της 29χρονης
Η γυναίκα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι χτυπήθηκε από τον σύζυγό της και από τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις αναφορές, η επίθεση έγινε με χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, ενώ το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της.
Τα παιδιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι ηλικίας έως 6 ετών. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε χωριό του Δήμου Κισσάμου.
Για την ηλικία του συζύγου υπάρχει διαφοροποίηση στις διαθέσιμες αναφορές: ορισμένα δημοσιεύματα τον αναφέρουν ως 39χρονο, ενώ άλλα ως 41χρονο. Ο πεθερός της γυναίκας αναφέρεται ως 72 ετών.
Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες
Μετά την καταγγελία της 29χρονης, οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.
Η 29χρονη δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί για τυχόν τραύματα. Επίσης, δεν θέλησε να της χορηγηθεί panic button.
Υπό διερεύνηση το περιστατικό
Τα αίτια του επεισοδίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η καταγγελλόμενη επίθεση.
Η υπόθεση προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία λόγω της παρουσίας των ανήλικων παιδιών κατά τη διάρκεια του περιστατικού, όπως αναφέρεται στις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές.
Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



