Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ τα αίτια θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση για τον θάνατο κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, μετά τον εντοπισμό του νεκρού μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, ενώ οι αρμόδιες αρχές έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Ο κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, γεγονός που σήμανε συναγερμό στο σωφρονιστικό κατάστημα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε μέσα στον χώρο κράτησης, χωρίς να έχει ακόμη αποσαφηνιστεί τι προηγήθηκε.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για κρατούμενο που ήταν βαρυποινίτης.
Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου
Το βασικό ερώτημα για τις αρχές είναι τι ακριβώς συνέβη μέσα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και ποια ήταν η αιτία που οδήγησε στον θάνατο του κρατουμένου.
Τα αίτια δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί. Οι αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος συνδέεται με παθολογικά αίτια ή αν προκύπτει κάτι διαφορετικό από την έρευνα.
Καθοριστική για την απάντηση στα ερωτήματα θεωρείται η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Τα αποτελέσματά της θα δείξουν την αιτία θανάτου και θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού.
Η έρευνα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
Μετά τον εντοπισμό του νεκρού κρατουμένου, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στις προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις, δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το αν ο θάνατος οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε άλλη αιτία.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ερωτήματα, καθώς οι συνθήκες του θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί. Η υπόθεση παραμένει ανοικτή και οι απαντήσεις αναμένονται από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Φουντώνουν τα σενάρια διαδοχής του Τραμπ: Οι πληροφορίες για Ρούμπιο που έβαλαν «φωτιές» στον Λευκό Οίκο
«Όλοι συμμορία είναι»: Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση του κυκλώματος στην Πολεοδομία Κατερίνης
Στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκριση του Ράσελ Μπραντ για βιασμούς - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Βρετανό ηθοποιό
Τελικά υπάρχουν γοργόνες; Το αλλόκοτο εύρημα που δίχασε την επιστήμη και το τρομακτικό δείγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



