Ένταση και λιποθυμικό επεισόδιο στη διαμαρτυρία των καθαριστριών
Νέα συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από τη Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μικροένταση σημειώθηκε στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και των καθαριστριών στη συμβολή των οδών Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας. Καθαρίστριες επιχείρησαν να «σπάσουν» τον αστυνομικό κλοιό και να περάσουν πίσω από τον φραγμό με τις κλούβες και απωθήθηκαν με τις ασπίδες από τους αστυνομικούς.
Κατά τη διάρκεια της μικροέντασης υπήρξε και ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο χωρίς να χρειαστεί να κληθεί κάποιος για να δώσει ιατρική βοήθεια. Αυτή την ώρα η καθαρίστρια που λόγω της έντασης αισθάνθηκε αδιαθεσία είναι καλά στην υγεία της.
Οι καθαρίστριες αποχώρησαν το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, να ανακοινώνει ότι το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής θα συγκεντρωθούν ξανά έξω από την Βουλή.
Διαβάστε ακόμη
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




