Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Να πληρώσουν οι υπαίτιοι για τον θάνατο της κόρης μου (vid)
«Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο» τόνισε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθονται τρεις άνθρωποι, που φέρονται να «έσπρωξαν», μετά από ροζ εκβιασμό, την 22χρονη φοιτήτρια Λίνα Κοεμτζή από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας.
«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο» τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Αν όντως έχουν κάνει κάτι και αν όντως είναι ένοχοι ε ναι βέβαια δεν πρέπει να τιμωρηθούν με την ανάλογη τιμωρία που πρέπει; Λογικό ναι, γιατί ποτέ δεν σταματούν. Κάποια άλλη κοπέλα ίσως να έχει την τύχη της δικής μου της Γαλήνης και αυτό δεν θα το ήθελα, αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα παιδιά έτσι. Και σε αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κακό. Όχι δεν τους φταίει κανένας. Πραγματικά» πρόσθεσε.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



