Επιχείρηση διάσωσης αθλητή στον Όλυμπο
Ο 46χρονος προπονούνταν στο βουνό για να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο Ολύμπου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης 46χρονου στον Όλυμπο, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στο ρέμα Ορλιάς, στο σημείο Κόκκινος Βράχος, στην περιοχή του Δίου Πιερίας.
Ο 46χρονος επρόκειτο να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο Ολύμπου και γι’ αυτό τον λόγο προπονούνταν στο βουνό. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης γλίστρησε, βγήκε από το μονοπάτι και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι .
Δεν έχασε τις αισθήσεις του, ωστόσο ένιωθε ζαλάδες, με αποτέλεσμα φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του, να ειδοποιήσουν με κινητό τηλέφωνο την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Στο σημείο έφτασε άμεσα εντεκαμελές κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου και οργανώθηκε επιχείρηση ώστε ο τραυματίας να μεταφερθεί σε σημείο όπου θα τον παραλάβει για το νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ήχησαν σειρήνες στο Ισραήλ: Το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους σε αντίποινα της αιματηρής επίθεσης στη Βηρυτό
Βαλλίστρα, στιλέτα και... πίτμπουλ: Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Τζέιμς Δαλαμάγκα στο Αίγιο
Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Η στιγμή που αποχωρεί από συνέντευξη με ύβρεις - «Είσαι διεφθαρμένη»
Πώς ο χειρότερος stalker της Βρετανίας μπορεί να βγάλει από τις φυλακές του Ιράν ένα ζευγάρι Βρετανών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



