Λιβαδειά: Οδηγός μοτοσικλέτας εξέπνευσε στην άσφαλτο
Η μηχανή που οδηγούσε 51χρονος με κατεύθυνση προς Αθήνα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θανατηφόρο τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας για αναβάτη μοτοσυκλέτας.
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα -σύμφωνα με το lamiareport- στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο 119,5ο χλμ στο ύψος του Κάστρου. Ηταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής (9/6) όταν η μηχανή που οδηγούσε 51χρονος με κατεύθυνση προς Αθήνα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα ο αναβάτης της να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μία ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




