Δολοφονία Ζέμπερη: Από «κόσκινο» οι υποθέσεις που χειριζόταν (vid)
«Ο χώρος εργασίας της ήταν πηγή κινδύνου»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε έρευνα για τις υποθέσεις που χειριζόταν η Δώρα Ζέμπερη ως εφοριακός. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας επιμένει ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται οικονομικά συμφέροντα.
Ο χώρος εργασίας της ήταν, όπως υποστηρίζει, πηγή κινδύνου. Είχε ανακαλύψει εικονικά τιμολόγια και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
«Υπάρχουν κι άλλοι ένοχοι για τον φόνο της Δώρας»
«Από την πρώτη ημέρα έλεγα ότι δεν είναι ληστεία και ότι υπάρχουν και άλλοι πίσω από το έγκλημα του παιδιού. Η συμπεριφορά του παιδιού είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Ήθελε να φύγει από τη δουλειά από τον έλεγχο να πάει αλλού. Ήταν φοβισμένη τον τελευταίο καιρό. Είχε απειληθεί. Είχε φοβηθεί. Δεν έβγαινε από το σπίτι καθόλου. Δεν ήταν μόνος του (ο δολοφόνος ). Από την αρχή το λέω. Είχε και άλλους μαζί, είχε και βοήθεια» υποστηρίζει η μητέρα της, Γεωργία Ανδριέλλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Η δεύτερη δικογραφία άνοιξε μετά από μήνυση που κατέθεσαν η μητέρα και τα αδέρφια της άτυχης Δώρας. Θα καταθέσουν εκ νέου μάρτυρες κυρίως συνάδελφοι της άτυχης εφοριακού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε βεβαιώσει πρόστιμα που έφθαναν ακόμα και τα 7.5 εκατομμύρια ευρώ!
Η δικαιοσύνη να περνάει από κόσκινο όλες τις υποθέσεις που χειριζόταν. Η αδελφή της, Κωνστνατίνα Ζέμπερη, αναφέρει ότι «δε θα σταματήσουμε να παλεύουμε για να βγει η αλήθεια μέχρι τέλους. Σίγουρα πρέπει να ψάξουν πάρα πολύ τις υποθέσεις της αδερφής μου. Εκεί πιστεύω ότι είναι το κλειδί».
Στην έρευνα θα μπει και οικονομικός εισαγγελέας ενώ αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό του δολοφόνου της Δώρας.
Πηγή: star.gr
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




