Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες αναρχικοί
Στην ίδια εισαγγελέα θα μεταχθεί και μία 39χρονη, η οποία συνελήφθη και φέρεται ως συνεργός τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν την Πέμπτη οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών (ΑΤΜ), στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Εκτός από τους κατηγορούμενους ως φυσικούς δράστες, στην ίδια εισαγγελέα θα μεταχθεί και μία 39χρονη, η οποία συνελήφθη και φέρεται ως συνεργός τους. Οι δύο άνδρες, 35 και 41 ετών, έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές ενώ οι ίδιοι φέρονται να αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί.
Με αφορμή την μεταγωγή των συλληφθέντων στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, συλλογικότητα αναρχικών προγραμματίζει συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή διαδικτυακή σελίδα του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



