Υπόθεση Λαγούδη: Μηνύσεις σε τέσσερα άτομα για απειλητικά μηνύματα (vid)
Τα ονόματα των οποίων έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.
Σύμφωνα με το Star Channel ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσους απείλησαν την οικογένεια έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας. Πρόκειται για 4 πρόσωπα -τρεις γυναίκες και έναν άντρα-, τα ονόματα των οποίων έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Τους απείλησαν προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας στη Λίμνη Τριχωνίδα με μηνύματα όπως: «Ξέρουμε που μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη».
Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Έφθασαν στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας. «Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζει ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




