Έκρηξη σε ATM στην Ακράτα - Οι δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε σήμερα τα ξημερώματα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στην περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες πλησίασαν περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα το σημείο που ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ και προκάλεσαν έκρηξη, με άγνωστο ακόμα μηχανισμό.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης, ενώ διερευνάται αν οι δράστες έχουν αφαιρέσει χρηματικό ποσό, φεύγοντας από το σημείο.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ αναζητούν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




