Κρήτη: Υπέρβαρη τουρίστρια δεν μπορούσε να ανέβει την παραλία του Μπάλου
Πυροσβέστες ανέλαβαν το ρόλο να την ανεβάσουν για να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε περιπέτεια για τουρίστρια αλλά και... για τους πυροσβέστες εξελίχθηκε η επιχείρηση, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν, το απόγευμα, προκειμένου να την βοηθήσουν στην περιοχή του Μπάλου, στα Χανιά.
Η υπηρεσία, σύμφωνα με το cretalive, ενημερώθηκε πως η τουρίστρια από τη Γερμανία, με την παρέα της, κατέβηκε το μονοπάτι στο σημείο και αφού όλοι απόλαυσαν τη φύση, επιχείρησαν να επιστρέψουν ανεβαίνοντας το ίδιο μονοπάτι.
Η συγκεκριμένη προσπάθεια αποδείχθηκε «βουνό» για τη γυναίκα, η οποία λόγω του βάρους της αδυνατούσε να ανέβει, ενώ ούτε η βοήθεια από τους φίλους της έφερε αποτέλεσμα.
Έτσι, ρόλο ανέλαβαν οι πυροσβέστες που κάτω από τον καυτό ήλιο, κατέβηκαν το μονοπάτι και σηκωτή ανέβασαν την υπέρβαρη τουρίστρια, την οποία περίμενε ασθενοφόρο στο πάρκινγκ, προκειμένου να τη μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο.
Οργή των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη μετά το αίτημα για εκταφές εξπρές - «Εμπαιγμός και σύληση του παιδιού μου»
«Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νορβηγός σκιέρ κατέρρευσε χάνοντας το χρυσό - Έφυγε στο δάσος για να ξεσπάσει
Νεκρός ο θρυλικός σέρφερ Κερτ Βαν Ντάικ - «Υποψιάζομαι ότι η δολοφονία κρύβει περισσότερα από όσα αναφέρθηκαν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



