Νίκος Αλέφαντος: «Βουλή παίξε μπαλίτσα» (vid)
Στο προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή Τάσου Αβραντίδη πρωταγωνιστεί ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να «παίξει μπαλίτσα» ζητά από τη Βουλή ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Αλέφαντος με το χαρακτηριστικό του ύφος.
Η ιστορική μορφή των ελληνικών ποδοσφαιρικών γηπέδων πρωταγωνιστεί στην προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς, Τάσου Αβραντίδη και φυσικά μιλά με...ποδοσφαιρικούς όρους.
«Στην πολιτική χρειάζεσαι για να χαλάσουμε τον κόσμο! Βουλή, παίξε μπαλίτσα. Βάλε τον φοβερό Αβραντίδη μέσα. Γιατί βοηθάει: Φτωχό, συνταξιούχο, φουκαρά, νέο, μπατίρη, γιαγιάδες. Τα πάντα όλα, Αβραντίδης!», αναφέρει ο Νίκος Αλέφαντος στο προεκλογικό σποτ.
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



