Κιλκίς: Η... Χάνι «μύρισε» 32 κιλά κάνναβης
Ένας 36χρονος από την ΠΓΔΜ είχε κρύψει μέσα στο αυτοκίνητό του την κάωωαβη και προσπάθησε να την περάσει από το τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μικρή Χάνι, σκύλος της αστυνομίας, «ξετρύπωσε» 32 κιλά κάνναβης την οποία είχε κρύψει ένας 36χρονος από την ΠΓΔΜ μέσα στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να την περάσει από το τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς.
Η μικρή Χάνι «μύρισε» την κάνναβη την οποία είχε πακετάρει ο 36χρονος σε 61 αυτοσχέδια δέματα μέσα σε ειδικές κρύπτες στον προφυλακτήρα του οχήματος και εσωτερικά του ταμπλό του αυτοκινήτου.
Οι αρχές έστησαν την αστυνομική επιχείρηση στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, εντοπίζοντας τον 36χρονο, μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.
Και τα 61 αυτοσχέδια πακέτα κάνναβης κατασχέθηκαν ενώ ο 36χρονος με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Κιλκίς και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.


Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



