Γιώργος Παπανδρέου: Παραλίγο ατύχημα με το κανό του - Έπεσε σε μπουρίνι
Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όταν ξέσπασε η κακοκαιρία την περασμένη Κυριακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι από τους πολιτικούς που αγαπούν τον αθλητισμό και εξασκούν διαφόρων ειδών σπορ. Αυτή του η αγάπη τού έχει προκαλέσει αρκετές φορές τραυματισμούς όμως δεν το βάζει κάτω.
Το τελευταίο καταγεγραμμένο περιστατικό που του συνέβη ήταν με το κανό του στην Πάτρα, την περασμένη Κυριακή. Όπως αναφέρει το το dete.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου κλήθηκε να αντιμετωπίσει μεγάλα κύματα, καθώς το μπουρίνι που ξέσπασε δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις στη θάλασσα.
«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Αρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει», αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
Όπως συμπληρώνει ο ίδιος μάρτυρας, ο κ. Παπανδρέου κατάφερε τελικά μετά από λίγα λεπτά να βγει στην στεριά, παρά τα κύματα των περίπου δύο μέτρων και έτσι έληξε αίσια η περιπέτειά του.
Η παραίτηση Σέρμπου από το Μαξίμου – Τι προηγήθηκε και γιατί η συγκυρία έχει πολιτικό βάρος
Νέο κύμα ζέστης: Πάνω από 40°C και καύσωνας μέχρι τον Σεπτέμβριο
Σκληρές εικόνες: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αρχηγού της «καυκάσιας μαφίας» στο Ισραήλ
Νεοσύλλεκτος... Μπαλούρδος: Όχι και τόσο καλός Ρώσος στρατιώτης παραλίγο να ανατιναχθεί μόνος του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



