Εξαφανίστηκε η συνεργός της Πόλας Ρούπα, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου (vid)
Σήμερα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η συνεργός της Πόλας Ρούπα, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, εξαφανίστηκε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της.
Όπως αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN TV, σήμερα βγήκαν οι αποφάσεις του δικαστηρίου για την κατηγορία της συνέργειας στην απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο που ετοίμαζαν μαζί με τη φερόμενη ως αρχηγό του «Επαναστατικού Αγώνα» Πόλα Ρόπα, με στόχο την απελευθέρωση του Νίκου Μαζιώτη, όπως και τις κατηγορίες οπλοκατοχής και κατοχής εκρηκτικών. Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 35 χρόνια κάθειρξη. Η δικηγόρος της ζήτησε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή, κάτι που όμως απέρριψε η Έδρα.
Η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου θεωρείται εξαφανισμένη από την Πέμπτη 20/6. Ο πατέρας της γυναίκας εμφανίστηκε στο τμήμα της περιοχής της και δήλωσε την εξαφάνισή της. Η συνεργός της Ρούπα είχε αφεθεί ελεύθερη μετά τη λήξη του 18μηνου, με την υποχρέωση να δίνει το παρών στο ΑΤ της περιοχής της .
Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV:
Pizza Fan: Η φοροδιαφυγή-μαμούθ άνω των 25 εκατ. ευρώ, το «ντου» σε 100 καταστήματα και οι 21 συλλήψεις
Στημένα στο μπάσκετ: Μετρητά με το... τσουβάλι, σφυρίγματα α λα καρτ και αθλητικό «τσιφλίκι»
Σχολικά δρομολόγια: Το τίμημα του κακού σχεδιασμού πληρώνουν οι μαθητές - 127 δρομολόγια στα... αζήτητα
Το μήνυμα Μαξίμου σε Σαμαρά με Γεραπετρίτη, ο αθυρόστομος Καλογερόπουλος και η επόμενη ένταξη στο ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




