Ηλεία: 27χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη μετά από τροχαίο στην Ανδραβίδα
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας.
Η κοπέλα που σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση, με κατεύθυνση προς Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Daewoo Matiz και συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra.
Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5:45 και άμεσα κλήθηκαν στο σημείο η Π.Υ. Λεχαινών, το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ήλιδας. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την κοπέλα από την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου και με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες διασωληνώθηκε.
Πηγή: ilialive.gr
Διαβάστε ακόμη
Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
«Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής
Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε
Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



