Πέθανε ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης
Ήταν ένας από τους πλέον μάχιμους δικηγόρους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας από τους πλέον μάχιμους δικηγόρους, που αναλάμβανε μεταξύ άλλων και δίκες που πήγαιναν... κόντρα στο ρεύμα, έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον Φραγκίσκο Ραγκούση. Ο διακεκριμένος ποινικολόγος υπέστη ανακοπή καρδιάς.
O Φραγκίσκος Ραγκούσης συμμετείχε σχεδόν στο σύνολο των μεγάλων ποινικών υποθέσεων εδώ και δεκαετίες στα δικαστήρια της χώρας. Υπήρξε συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών από πράκτορες σε ελληνικό έδαφος και ενώ η Ελλάδα... βρισκόταν σε ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το 2006 ο κ. Ραγκούσης είχε ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή, προκειμένου να αναδειχθούν οι πολιτικές ευθύνες στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ήταν συνήγορος επίσης του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ έχει υπερασπιστεί και τον Νίκο Ρωμανό.
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




