Φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώθηκε καταυλισμός μεταναστών
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύει άμεσα ο καταυλισμός, αλλά η απομάκρυνση έγινε προληπτικά λόγω του καπνού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Λαύριο και συγκεκριμένα στην περιοχή Νεράκι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
Η φωτιά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κατακαίει χαμηλή βλάστηση κοντά στο εργοστάσιο της ΕΒΟ (Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων).
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται άτυπος καταυλισμός μεταναστών, ο οποίος εκκενώθηκε. Μάλιστα, τα παιδιά του καταυλισμού μεταφέρθηκαν άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις σε ασφαλή τοποθεσία. Αυτήν την ώρα απομακρύνονται και οι μεγάλοι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύει άμεσα ο καταυλισμός, αλλά η απομάκρυνση έγινε προληπτικά λόγω του καπνού.
Επίσης, σε μικρή απόσταση είναι και οι εγκαταστάσεις της ΕΒΟ, ο οποίες όμως δεν κινδυνεύουν, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική.
Στο σημείο βρίσκονται 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα και υδροφόρες των δήμων, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ έχει κληθεί για να επιχειρήσει και ένα ελικόπτερο.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




