Σητεία: Τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν - Τα έσωσε το Λιμενικό
Το σκάφος μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ώρα που τα νησιά εκπέμπουν SOS για τους λιγοστούς ναυαγοσώστες, τρία παιδιά θέλησαν να κολυμπήσουν στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Βαμβακιά στη Σητεία. Τα ρεύματα, όμως, ήταν πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν ξανά στην ακτή.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Συγγενικά τους πρόσωπα προσπάθησαν να τα βοηθήσουν ενώ λουόμενοι ειδοποίησαν το Λιμενικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr.
Στην περιοχή έσπευσε το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ «ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ» Λ.Σ. 139, το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους ανήλικους κολυμβητές, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε μικρό όρμο Άκρας Βαμβακιάς.
Στη συνέχεια, το σκάφος τους μετέφερε στο λιμάνι της Σητείας, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους.
Η μάχη για το 50/50: Εάν σε 5 λεπτά βρεις την πρωτεύουσα και των 50 χωρών της Ευρώπης είσαι Πρύτανης στο τμήμα γεωγραφίας
Το κλίμα αλλάζει και μαζί του αλλάζουν και οι πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο
Οι «σκιές» της Marfin: Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες για τους αριθμούς «9» και «12» - Ψηφιακή έρευνα σε βάθος 15ετίας
Φρικιαστικό εύρημα στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



