Σκελετός γυναίκας στην Εύβοια: Τη σκότωσαν στη βραδινή έξοδό της;
Σε εγκληματική ενέργεια παραπέμπουν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας από το σημείο όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός στην Ερέτρια, το πρωί της Πέμπτης, παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Η άγνωστη -προς το παρόν- γυναίκα φαίνεται ότι βρήκε τον θάνατο πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση.
Αυτό το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας βοσκός που αναζητούσε τα ζώα του, πεσμένο μπρούμυτα σε ένα απόκρημνο σημείο όπου ήταν εμφανές ότι κάποιος την είχε πετάξει και δεν είχε πέσει η ίδια, κατά λάθος. Η άτυχη γυναίκα φορούσε ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με τακούνια.
Το βέβαιο είναι ότι ο σκελετός εστάλη στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήδη γίνεται ανθρωπολογική εξέταση για να υπολογιστεί η ηλικία και η καταγωγή της νεκρής, αλλά και για να προσδιοριστούν ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου της. Ταυτόχρονα, έχει ληφθεί δείγμα DNA για να συγκριθεί με αυτά από αγνοούμενες γυναίκες.
Βέβαια, το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία για εξαφάνιση γυναίκας από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, επομένως εξετάζονται όλες οι δηλώσεις εξαφάνισης από όλες τις περιοχές της χώρας.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



