Ημαθία: Στη φυλακή συμμορία που λήστευε ηλικιωμένους
Έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων και τους λήστευαν με απειλή όπλου ή χρήση βίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην Ημαθία και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι ατόμων, στο πλαίσιο αναλυτικής έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, οι συλληφθέντες είναι Έλληνες ηλικίας 21 έως 36 ετών. Δύο από τους συλληφθέντες είναι έγκλειστοι καταστημάτων κράτησης, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία, ληστείες και κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Η συμμορία δρούσε κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβίαζαν τα σπίτια ηλικιωμένων και με σωματική βία ή απειλή όπλου τους αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




