Έγκλημα στο Αιγάλεω: Στη φυλακή η συζυγοκτόνος με κάθειρξη 15 ετών
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η 51χρονη γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα - Της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε -μετά την απόφαση του Εφετείου να της επιβάλει ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών για τη δολοφονία του συζύγου της, η 51χρονη που κρίθηκε ένοχη, αρνούμενη την κατηγορία.
Το δικαστήριο της επέβαλλε την ανώτατη ποινή καθώς της αναγνώρισε ελαφρυντικό (αυτό του πρότερου σύννομου βίου) ενώ σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε 20 έτη κάθειρξη με αναστολή.
Το Εφετείο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για την αναγνώριση και δεύτερου ελαφρυντικού και ειδικότερα εκείνου της καλής διαγωγής μετά την πράξη.
Στο άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα, ενώ τα πυρά της δέχθηκε η μητέρα του θύματος. Σε δήλωσή του ο γιος της 51χρονης, μίλησε για εσφαλμένη απόφαση της Δικαιοσύνης.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



