Ήπειρος: Ζευγάρι αρχαιοκάπηλων στα χέρια της αστυνομίας
Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 55 και 50 ετών, κρατούνται και θα οδηγηθούν την Παρασκευή (16/11) στον εισαγγελέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ζευγάρι, που κατείχε μεγάλο αριθμό θρησκευτικών εικόνων αλλά και νομισμάτων, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών Αρχών στην Ήπειρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του ανδρόγυνου και σε σπίτια που διατηρούσαν σε περιοχές του νομού Θεσπρωτίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εικόνες, που εξετάζονται για να διαπιστωθεί η χρονολόγηση, η αξία τους, καθώς και το αν συγκαταλέγονται σε κλεμμένα θρησκευτικά κειμήλια από ξωκλήσια της Ηπείρου. Επίσης, κατασχέθηκαν νομίσματα της ρωμαϊκής περιόδου, που εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.
Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 55 και 50 ετών, κρατούνται και θα οδηγηθούν την Παρασκευή (16/11) στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και περί όπλων, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



