Το δίλημμα των ψηφοφόρων στο Open TV: Παραλία ή κάλπη; (video)
Οι Έλληνες βρίσκονται στις παραλίες ή με τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές δικαοπές στο χέρι και το ερώτημα παραμένει: Παραλία ή κάλπες την Κυριακή 7 Ιουλίου;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βουλευτικές εκλογές: Η κάμερα του Open TV έθεσε το δίλημμα των ημερών στους λουόμενους αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ξεκάθαρο.
Όπως και στις εκλογές, έτσι και γι αυτό το ερώτημα θα πρέπει να περιμένουμε τα exit polls και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για να ξέρουμε αν οι Έλληνες επέλεξαν τις παραλίες ή τις κάλπες για την Κυριακή.
Άλλωστε αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που διεξάγονται Εθνικές εκλογές μέσα στο καλοκαίρι.
Αρκετοί από τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν σήμερα στις παραλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κλήθηκαν να απαντήσουν στην κάμερα του Open TV αν θα ψηφίσουν ή θα μείνουν στις αμμουδιές.
Ορισμένοι έδειξαν διάθεση να αφήσουν για λίγο τα μπάνια του λαού για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν να ασχοληθούν!
Μέτρα στήριξης: Επίδομα 250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑΜΕΑ, επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές, αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων
Επιμένει ο Μητροπολίτης Κοζάνης για τα «υποκατάστατα του διαβόλου» - «Φυσικά και κοινώνησα την κοπέλα με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια»
Πάπας Φραγκίσκος: Οι πρώτες εικόνες από τη σορό του στο φέρετρο - Λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Παρασκευή
Ο «Tiger King» ντύθηκε γαμπρός πίσω από τα κάγκελα – Ο έρωτας που δεν σταματά ούτε στη φυλακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr