Από άδειες μέχρι αποφυλάκιση θα μπορεί να ζητήσει σύντομα ο Μαζιώτης (vid)
Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με βάση τις ισχιούσες διατάξεις θα αποκτήσει δικαίωμα να αιτηθεί άδεια από τις φυλακές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα βήμα πριν από την αποφυλάκισή του βρίσκεται ο Νίκος Μαζιώτης. Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με βάση τις ισχιούσες διατάξεις θα αποκτήσει δικαίωμα να αιτηθεί άδεια από τις φυλακές.
Μία δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μπορεί να ανοίξει την πόρτα της φυλακής για τον Μαζιώτη. Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, ενώ σε πρόσφατο δικαστήριο η ποινή του μετατράπηκε σε 15 χρόνια.
Αυτό ουσιαστικά αλλάζει την ποινική του τύχη καθώς πλέον δεν λογίζεται ως ισοβίτης και μπορεί να αιτηθεί να γίνει συγχώνευση και μάζεμα των ποινών του. Mάλιστα σε 2 έως 3 χρόνια θα μπορεί να ζητήσει να αποφυλακιστεί. Βέβαια πολύ πιο σύντομα θα μπορεί να αιτηθεί να βγει από τις φυλακές με άδεια.
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



