Μηχανική βλάβη στο Champion Jet 2 με 177 επιβάτες
Ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Μυκόνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του παρουσίασε το Champion Jet 2, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Μυκόνου.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο την Κυριακή στις 08:40 για Σαντορίνη, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Σαντορίνη με επιστροφή στο Ηράκλειο, μεταφέροντας μεταφέρει 177 επιβάτες και 2 οχήματα.
Το πλοίο που δεν έχει αιτηθεί συνδρομής πλέει με χαμηλή ταχύτητα στο λιμάνι της Μυκόνου όπου αναμένεται να φτάσει στις 16:00.
Πριν από δύο ημέρες, μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του παρουσίασε και πάλι το ίδιο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν, με 606 επιβάτες και τέσσερα οχήματα, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Θήρας.
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




