Φθιώτιδα: 68χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του
Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις μέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 68χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του καθώς κρεμάστηκε μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του στην Πελασγία. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ Στυλίδας, όταν ενημερώθηκαν ότι για τρεις μέρες αγνοούνταν τα ίχνη του.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα, κρεμασμένο και σε κατάσταση σήψης. Τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους δείχνουν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο έχει δοθεί εντολή να γίνει νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Πηγή: tvstar.gr
Διαβάστε ακόμη
Δραματική προειδοποίηση από τον ΟΗΕ για τη Γάζα: 14.000 μωρά κινδυνεύουν με θάνατο τις επόμενες 48 ώρες - Το Ισραήλ συνεχίζει δίχως έλεος τα χτυπήματα
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την απόπειρα δωροδοκίας δικαστή του Αρείου Πάγου
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα κακοποιημένα αδερφάκια στη Λάρισα - Αναζητείται ο μυστηριώδης «Γιάννης»
Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας - Αναστολή λειτουργίας πέντε σχολείων για δύο ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr