Θεομηνία στη Χαλκιδική: Εκτός κινδύνου πέντε παιδιά που τραυματίστηκαν
Τα παιδιά, ηλικίας από 3,5 έως 13 ετών, τραυματίστηκαν από αιωρούμενα αντικείμενα λόγω της κακοκαιρίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χαλκιδική: Πέντε παιδιά, τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας από 3,5 έως 13 ετών, που τραυματίστηκαν από αιωρούμενα αντικείμενα λόγω της θεομηνίας στη Χαλκιδική νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τις περιοχές Φλογητών και Νέων Πλάγιων Χαλκιδικής.
"Είναι τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι που έχουν θλαστικά τραύματα και είναι όλα εκτός κινδύνου. Μόνο το ένα που είχε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι χρειάστηκε να χειρουργηθεί και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Είναι παιδιά οικογενειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που βρίσκονταν εκεί για τουρισμό. Το ένα κορίτσι, ηλικίας 13 ετών είναι Σερβίδα, ενώ τα υπόλοιπα είναι παιδιά Ελλήνων» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", Μελπομένη Τσούγκα.
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




