Απαλλαγή του Μυτηλιναίου για την υπόθεση της ΔΕΗ
Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απαλλάχθηκε οριστικά ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος από το Εφετείο, καθώς όπως προέκυψε από την πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, δεν προκύπτει ζημία για το δημόσιο, από τις πράξεις που του είχαν αποδοθεί. Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούσαν υπόθεση από 15ετίας, σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία της ανάθεσης της μονάδας της ΔΕΗ στο Λαύριο, στην τότε θυγατρική ΜΕΤΚΑ.
Η ίδια υπόθεση είχε κριθεί και στο παρελθόν. Η πρώτη φορά ήταν με δικαστική απόφαση που δικαίωνε την εταιρεία του κ. Μυτιληναίου και η δεύτερη είχε καταλήξει με απαλλακτικό βούλευμα.
Διαβάστε ακόμη
Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



