Νοσοκομείο Θήβας: Τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» και τραυμάτισε νοσηλεύτρια
Η γυναίκα νοσηλεύεται στην βραχεία νοσηλεία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Θηβών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμη επεισόδιο με θύμα νοσηλευτικό προσωπικό δημόσιου νοσοκομείου, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (14/7) στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μια 54χρονη νοσηλεύτρια δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από 47χρονο, ο οποίος και συνελήφθη μετά από σχετική καταγγελία του Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Ο τελευταίος βρισκόταν σε ταραγμένη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του και ξέσπασε πάνω στον ηλεκτροκαρδιογράφο προκαλώντας του φθορές, ενώ στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε και στην άτυχη νοσηλεύτρια.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε το ΑΤ Θηβών που σχημάτισε τη σχετική δικογραφία, η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στην βραχεία νοσηλεία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Θηβών.
Πηγή: lamiareport.gr
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




