Λαμία: Περιμένουν δεκαετίες να τους φτιάξουν έναν δρόμο (vid)
Για χρόνια ο δρόμος παραμένει χωρίς άσφαλτο και οι κάτοικοι δηλώνουν «ξεχασμένοι» από τη δημοτική αρχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κραυγή απόγνωσης και συγχρόνως οργή για την πολυετή κοροϊδία, όπως υποστηρίζουν, από τις δημοτικές αρχές που έχουν περάσει, καταθέτουν οι κάτοικοι γειτονιάς στο Παγκράτι Λαμίας.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, εδώ και πολλά χρόνια βλέπουν το δρόμο «Θυμάτων Εμφυλίου Πολέμου» να παραμένει χωρίς άσφαλτο, όπως και κομμάτι της «Ι. Πετρόπουλου» που τη διασχίζει κάθετα και ζητούν το αυτονόητο: να ασφαλτοστρωθεί, ώστε να γλυτώσουν από τη σκόνη και τις λάσπες και να σταματήσουν να ταλαιπωρούν τα οχήματά τους.

Οι ίδιοι έχουν πάρει πολλές υποσχέσεις στην πάροδο του χρόνου, όπως καταγγέλλουν, κάνοντας συγχρόνως έκκληση για μία ακόμη φορά να τακτοποιηθεί η υπόθεση.
Πηγή: lamiareport.gr
Διαβάστε ακόμη
Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



