Εθελοντικός καθαρισμός στην Κερκίνη
Πέρυσι μαζεύτηκαν από τη λίμνη 600 σακούλες σκουπιδιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα πολλά σκουπίδια, που μαζεύτηκαν και φέτος στη λίμνη Κερκίνη, μέσω των παραποτάμων από τη γειτονική Βουλγαρία, θα καθαρίσουν εθελοντές από τις 21 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στη λίμνη.
Οι εθελοντές τις πρωινές ώρες θα προχωρούν στον καθαρισμό της λίμνης και στο υπόλοιπο της ημέρας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις ομορφιές τις περιοχής και τις πλούσιες δραστηριότητες που αναπτύσσονται στη λίμνη.
Να σημειωθεί ότι καθαρισμός στη λίμνη Κερκίνη πραγματοποιήθηκε και το περσινό καλοκαίρι, όταν μαζεύτηκαν συνολικά 600 σακούλες σκουπιδιών.
Διαβάστε ακόμη
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



