Τρεις Σύροι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
Προσπάθησαν να πετάξουν για Ιταλία με πλαστές ταυτότητες
Τρεις Σύροι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο Καλαμάτας γιατί επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Μιλάνο της Ιταλίας με πλαστές ταυτότητες, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 19, 24 και 27 ετών, οι οποίοι στον έλεγχο διαβατηρίων επέδειξαν ταυτότητες Αρχών Βελγίου, Τσεχίας και Βουλγαρίας, όλες πλαστές.
Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Πηγή: eleftheriaonline.gr
Διαβάστε ακόμη
ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




