Πολυτεχνείο: Καταστροφές από αντιεξουσιαστές στο κτίριο Γκίνη (vid)
Στους τοίχους υπάρχουν γραμμένα συνθήματα και παρατημένα στρώματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα εισήλθε στο κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου και κατέγραψε εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης. Στους τοίχους υπάρχουν γραμμένα συνθήματα και παρατημένα στρώματα.
«Όποτε θέλουν σπάνε, ότι θέλουν κάνουν. Το κτίριο αυτό το έχουν καταστρέψει. Κοιτάξτε με τι κλειδώνουν τις πόρτες οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο για να μην εισβάλουν μέσα οι αντιεξουσιαστές» αναφέρει μεταξύ άλλων υπάλληλος του Πανεπιστημίου στο δελτίο ειδήσεων του Star.
Το κτίριο Γκίνη για χρόνια τελούσε υπό κατάληψη και ήταν χώρος αποθήκευσης πολεμοφοδίων για τις βραδιές των επεισοδίων, όπως και χώρος κατασκευής μολότοφ.
Διαβάστε ακόμη
Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ακυρώσαμε» τις NAVTEX Αθήνας και Λευκωσίας για το γαλλικό πλοίο του καλωδίου
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - Εντοπίστηκε τραυματίας σε αυτοκίνητο
Ο Τραμπ ξεκίνησε τις καρατομήσεις μετά την εκλογική ήττα: Έδιωξε τη Σούζι Γουάιλς από προσωπάρχη
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν φοιτητή επειδή τον... μπέρδεψαν με τον αδερφό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



