Με 40άρια η έξοδος: 53 πλοία φεύγουν σήμερα από την Αττική για τα νησιά
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυξημένη είναι την Παρασκευή η κίνηση των ταξιδιωτών στα λιμάνια της Αττικής. Κι αυτό γιατί το πρωί ξεκίνησε το μεγαλύτερο μέρος των αδειών του φετινού καλοκαιριού, ενώ το Σαββατοκύριακο «μετακομίζει» στη χώρα μας ο καύσωνας με τα 40άρια που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την Ευρώπη.
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 30 απόπλοι πλοίων, 16 από τη Ραφήνα (10 για Κυκλάδες και 6 για Μαρμάρι) και 7 από το Λαύριο.
Χθες, Πέμπτη, 25/7 από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 25 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 23.070 επιβάτες και 3.554 ΙΧ οχήματα.
Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 12 δρομολόγια πλοία μεταφέροντας 6.432 επιβάτες και 1.190 ΙΧ οχήματα.
Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 1.176 επιβάτες και 313 ΙΧ οχήματα.
Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
Θρίλερ στη Γαλλία: Συναγερμός για την 11χρονη Lyhanna - Εντοπίστηκε σορός κοντά στο σημείο εξαφάνισής της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



