Μύκονος: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας - Έπεσε σε γκρεμό με γουρούνα
Η 22χρονη ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από την δύσβατη περιοχή και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού
Μία 22χρονη τουρίστρια από τη Βραζιλία έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γκρεμό 20 μέτρων με τη γουρούνα που οδηγούσε στη Μύκονο. Το συμβάν σημειώθηκε όταν η τουρίστρια έχασε τον έλεγχο κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, καθώς έσπευσε στο σημείο με 3 άνδρες. Η 22χρονη ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από την δύσβατη περιοχή και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού.
Πηγή: cyclades24.gr
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



