Βίντεο: Η στιγμή που υδροστρόβιλος «χτυπά» την Κρήτη
Πέρασε από τη θάλασσα στη στεριά, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στις καλλιέργειες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα από χθες χτύπησε και τη Σητεία Κρήτης, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές στο χωριό Γούδουρα, στο οποίο εμφανίστηκε υδροστρόβιλος.
Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, το φαινόμενο εμφανίστηκε περίπου στις 04:00 το πρωί του Σαββάτου - και κράτησε λιγότερο από μισή ώρα.
Κάμερα αναγνώστη του neakriti.gr κατέγραψε τη στιγμή που ο υδροστρόβιλος «χτυπά» στα ανοιχτά της Σητείας.
Ο τεραστίων διαστάσεων υδροστρόβιλος εξελίχτηκε σε ανεμοστρόβιλο περνώντας από τη θάλασσα στη στεριά.
Περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ξήλωσε και εξαφάνισε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις με τις καλλιέργειές τους, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Διαβάστε ακόμη
Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




