Λέκκας στο OPEN TV: Δεν εμπνέει ανησυχία ο σεισμός στην Αθήνα (vid)
«Θα γίνονται σεισμοί μικρού μεγέθους στην περιοχή», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν εμπνέει καμία ανησυχία ο σεισμός στην Αθήνα, αναφέρει στο OPEN TV ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας. «Είμαστε σίγουροι τώρα ότι είμαστε σε μία πολύ καλή πορεία. Είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σε μία μετασεισμική φάση. Από κει και πέρα κάποιοι σεισμοί ενδεχομένως να εμφανιστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτοί οι σεισμοί θα είναι πολύ μικρού μεγέθους», τόνισε στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο ο Ευθύμιος Λέκκας.
Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας μίλησε για τον σεισμό στην Αθήνα και ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας, ο οποίος τόνισε: «Δεν τελειώσαμε, είναι νωρίς», δίνοντας και συμβουλές στους πολίτες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού.
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Το… μασάζ στους «γαλάζιους» βουλευτές πριν την ψηφοφορία για την άρση των ασυλιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




