Απαγόρευσαν είσοδο 3χρονου σε παιδότοπο γιατί είχε σωληνάκι στη μύτη (vid)
«Δεν είμαστε νοσηλευτές», απάντησαν οι υπεύθυνοι του παιδότοπου στη μητέρα του 3χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ντροπή, απαγόρευσαν είσοδο σε παιδότοπο στον 3χρονο, Χρήστο Εμμανουήλ, γιατί είχε σωληνάκι στη μύτη. Το περιστατικό συνέβη σε παιδότοπο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος έπασχε από ένα σπάνιο σύνδρομο. Έδωσε αγώνα για να σταθεί στα πόδια του και τώρα μπορεί να τρέφεται κανονικά. «Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που μπορεί να πάει σε όλους τους χώρους να παίξει. Εχουμε πάει και σε άλλους παιδότοπους. Τον βλέπουν και χαίρονται», αναφέρει. Για τον συγκεκριμένο, όμως, παιδότοπο, σημειώνει: «Ενώ το παιδί προσπάθησε να μπει μέσα, του έκλεισαν την πόρτα». Η μητέρα παραξενεύτηκε και ρώτησε για ποιον λόγο δεν του επέτρεψαν την είσοδο: «Δεν έχει τίποτα. Είναι ένα σωληνάκι, που τρέφεται από εκεί. Απλά θέλει λίγη προσοχή, μην το τραβήξουν τα άλλα παιδιά».
Η απάντηση που δόθηκε στη μητέρα είναι: «Το παιδί δεν μπορεί να μπει μέσα. Δεν μπορούμε να φέρουμε την ευθύνη». Στη συνέχεια, ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις και η απάντηση που δόθηκε: «Δεν είμαστε νοσηλευτές».
Η στιγμή που τρομακτική χιονοστιβάδα σκεπάζει τα πάντα στο πέρασμά της στο υψηλότερο βουνό της Ευρώπης
Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: «Ελάτε να με πάρετε, το έκανα για προσωπικούς λόγους» - Πώς ο 45χρονος σκότωσε τον κοινοτάρχη Λιθοβουνίου
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Τα τρία επίπεδα της έρευνας και τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Νέα εθνική πυξίδα, ισχυρό κράτος και ρήξη με το καθεστώς της αυθαιρεσίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



