«Δεμένα» τα πλοία και στην Κέρκυρα
Το απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου εξέδωσε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, καθώς οι άνεμοι φτάνουν στο Ιόνιο τα οκτώ με εννέα μποφόρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δεμένα» θα μείνουν, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, 18 Νοεμβρίου, τα πλοία ανοιχτού τύπου, τα οποία εκτελούν δρομολόγια Κέρκυρας-Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας-Παξών, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Το απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου εξέδωσε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, καθώς οι άνεμοι φτάνουν στο Ιόνιο τα οκτώ με εννέα μποφόρ. Κανονικά, πάντως, εκτελούνται από το πρωί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με πλοία κλειστού τύπου.
Χωρίς δρομολόγια Ζάκυνθος και Κεφαλονιά
Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια παραμένει για δεύτερη ημέρα η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά εξαιτίας των έντονων θυελλωδών ανέμων.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέο δελτίο καιρού, το οποίο γνωστοποιεί το απαγορευτικό απόπλου από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά προς Κυλλήνη και αντίθετα, έως τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



