Επιχείρηση διάσωσης βρέφους με τουριστικό πλοίο από τη Σκιάθο στον Βόλο
Συναγερμός σήμανε τα ξμερώματα στο λιμανάκι των Κουκουναριών
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από τον λιμενίσκο Κουκουναρίων Σκιάθου στο λιμάνι Βόλου, ένα βρέφος.
Συγκεκριμένα, το βρέφος -μόλις 7 εβδομάδων- το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, μεταφέρθηκε με το επιβατηγό – τουριστικό πλοίο ''ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ'' στον Βόλο, ώστε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



