Καθησυχάζει ο Λέκκας: Ο σεισμός στην Κάρπαθο δεν έχει σχέση με αυτόν της Κρήτης
«Είναι πολύ επιφανειακός, δεν θα έχει ιδιαίτερη συνέχεια» τόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε λίγη ώρα μετά τον σεισμό στην Κάρπαθο ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμιος Λέκκας.
«Εγινε πολύ λίγο αισθητός στο νότιο κομμάτι της Ρόδου και ακόμη λιγότερο στην Κάρπαθο» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ο σεισμός δεν προκαλεί καμία ανησυχία» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «και κυρίως, δεν έχει καμία σχέση με τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη, δεδομένου ότι εκείνος ήταν σε βάθος ενώ ο σημερινός έγινε στην επιφάνεια».
«Είναι πολύ επιφανειακός, δεν θα έχει ιδιαίτερη συνέχεια. Μπορεί να γίνουν κάποιοι μετασεισμοί, αλλά δεν μας ανησυχεί. Είναι μακριά από τη στεριά και τις κατοικημένες περιοχές» κατέληξε.
Διαβάστε ακόμη
Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



